Дали бонусите за кладење се вистински пари?

бонус

Бонусот за кладење кој ни го нуди една онлајн обложувалница се вистински пари. Бидејќи конкуренцијата на пазарот за обложување е огромна, обложувалницата вам ви дава паричен бонус за да ве привлечи да се обложувате кај нив, а нивната пресметка е дека тој бонус и својот депозит, односно уплата ќе го го изгубите на кладење.

Превземањето на бонусот е голем предизвик. Ако сте во позиција да се обложувате неколку дена или ден – два без да појдете во минус, без проблем ќе си го превземете вашиот бонус.

Парите за кој станува збор овде, се реални, односно колку евра што ќе видите на вашата сметка во онлајн обложувалницата, толку и реално имате. Ако во било кој момент се предомислите и се откажете од бонусот, вашиот депозит нема да трпи, односно може само него да го користите за кладење, а бонусот да ви биде повлечен од страна на обложувалницата.

Обложувалниците на оваа страна нудат различни врсти на бонус и тоа големи износи, а бонусот се средства кои можат да ви помогнат во остварувањето на голема добивка. Всушност ова е и главна причина за луѓето да се обложуваат онлајн. Со еден збор, во онлајн обложувалниците вашите пари вредат повеќе.

За некои обложувалници треба да направите и поголем депозит, односно да уплатите поголема сума на пари, но во некои може и со скромна сума на пари да добиете бонус.

Како пример ќе ја земеме обложувалницата на 10Bet. Тие нудат 100% бонус до 100 евра на вашата прва уплата. Вие немора да уплатите 100 евра, може да уплатите и само 15 евра, па така ќе си добиете додатни 15 евра на вашата сметка. Но ова не е паметен потег, бидејќи шансата за бонус ја имате само еднаш, а зошто да не ја искористите максимално? Значи подобро уплатете 100 евра и земете 100 евра бонус бидејќи повеќе немате шанса за добредојде бонус на оваа обложувалница.
Регистрирај се на 10Bet

За останатите бонус понуди погледнете ТУКА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*