Кладење на тенис како одличен начин за профит

Кладење на тенис може да биде вистинскиот избор кога станува збор за кладење и притоа остварување на профит. А покрај тоа и забавен начин кој нема да ви биде досаден при следењето на мечот и тенисерите.

Кладење на тенис – кои се недостатоците?

Кога станува збор за тенисот и неговите недостатоци за кладење, повеќето се субјективни. Но постојат, како и во секој спорт на кој се кладите. Кладењето на тенис нема многу недостатоци.

Времето во кое се играат некои турнири

Ова за некои не претставува недостаток, се работи за чисто субјективна работа. Но треба да се напомене дека некои турнири се играат во сабајлешните часови. Како недостаток на тоа е времето за анализа и за играње на тие натпревари. Поради тоа што некој турнир се игра во раните часови вие може да го испуштите на тикетот.

Кладење на тенис

Бројот на наместени натпревари во тенис

Како и во секој спорт така и во тенис може да има многу наместени натпревари. Тоа е нормална појава, затоа што на теренот има само 2 играчи. Па така никој освен тенисерите не мора да знае дека натпреварот е наместен. Може да „оправда“ дека има лош ден и намерно да изгуби. За заштита од ова анализирајте ги играчите кои имаат голем број „чудни“ и сомнителни мечеви, и едностано не се кладете на нив. Од друга страна пак тоа што се само двајца играчи анализата и предвидивувањето го прават многу полесно. Поедноставно е да се анализираат двајца играчи отколку цел тим.

Мора да посветите доста време за информирање

Кога станува збор за кладење, не постои спорт во кој може да бидете успешни без притоа да се информирате и следите натпревари. Кладењето на тенис бара доста време и посветеност на почетокот. Треба да ги следите мечевите во живо, да собирате информации, статистики и анализи. Но откако добро ќе се информирате околу некој претсоен меч, вие имате одлична шанса за профит.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*