Отворете сметка во Bet365 и добијте 25 евра бонус без услови!

Онлајн обложувалницата на Bet365, важи за една од најдобрите на интернет просторот, а тоа досега го имаат оправдано на многу начини.

Освен што имаат одлични квоти, широк спектар на игри, квалитетна корисничка поддршка, тие нудат и најразлични бонуси и промоции.

Овој пат активна е понудата за нови корисници и сите кои ќе се регистрираат ТУКА имаат можност да си добијат 25 евра бонус за добредојде.

Вредноста на овој бонус е 100% од вашиот прв депозит, а интересно е што се активира во форма на бесплатни кредити и нема никакви услови за повлекување.

За да го искористите треба да го уплатите на спортски настан и ако остварите добивка, влогот (кредитите) ви се минусираат, а чистата добивка е слободна за повлекување.

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во форма на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*