Зголемени квоти во Bet365 за натпреварот Рома – Кадиз

Денес од 20:00 во рамките на пријателските натпревари ќе се сретнат екипите на Рома и Кадиз.

Рома е голем фаворит на овој натпревар, а Кадиз мора да признаеме дека не е во некоја си кој знае каква форма.

Најдобрата онлајн обложувалница, Bet365, нуди зголемени бонус квоти за овој натпревар на два типови и тоа:

  • 1/1 квота зголемена од 2.50 на 2.62
  • 1:0 точен резултат коефициент зголемен од 9 на 10

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во вид на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*