Што се уплаќа денес? (07.12.2021)

што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата денес да ни биде точен показател и благодарение на тие информации да напалтиме солидна квота.

Донкастер – Оксфорд – 2 @ 1.77

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 20.022 евра. За победа на Донкастер уплатени се 309 евра, за реми 533 евра, додека останатите 19.180 евра се уплатени за победа на Оксфорд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*