Што се уплаќа денес? (16.09.2020)

што се уплаќа денес

Веќе влеговме во добитна серија во оваа категорија, па се надеваме дека тоа ќе продолже и денес.

Ипсвич – Фулам – 2 @ 1.82

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 19.113 евра. За победа на Ипсвич уплатени се 2.124 евра, за реми 2.522 евра, додека останатите 14.467 евра се уплатени за победа на Фулам.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*