Потенцијални прелази 1/2 – 2/1 (29.06.2020)

Во рамките на категоријата „потенцијални прелази“ денес ќе ви претставиме два натпревари кои во историјата на меѓусебните натпревари имаат по најмалку два големи прелази.

Тоа ни носи фантастични квоти, па се надеваме дека ќе стигнеме до огромен профит.

Краковиа – Погон

Првиот предлог за денес се однесува на натпревар од полскиот шампионат во кој се сретнуваат Краковиа и Погон, поточно екипите кои ги заземаат последните две места на табелата. Може да кажеме дека сезоната за нив е завршена со оглед на тоа што имаат 9 бода помалку во однос на позициите кои водат во Европа. Во последните три години забележавме два големи прелази на меѓусебните дуели на овие две екипи.

Наш предлог:

2-1 @ 29 во 1xBet

1-2 @ 45 во 1xBet

Варбергс – Фалкенбергс

Дуелот помеѓу Варбергс и Фалкенбергс ни носи исто така интересни резултати. Имено, на последните шест натпревари овие две екипи изиграле голем прелаз два пати и тоа во корист на Фалкенбергс. Се надеваме дека после три натпревари пауза време е за нов голем прелаз.

Наш предлог:

2-1 @ 30 во 1xBet

1-2 @ 40 во 1xBet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*