6 од 6 им се ГГ: Продолжува традицијата и денес?

традиција

Денес од 16:40 во рамките на Дивизија 1 од Саудиска Арабија се сретнуваат екипите на Једах и Ал Нахом.

Једах се наоѓа на 9-та позиција со вкупно 27 бода и учинок од 7 победи, 6 реми и 6 порази.

Ал Нахом е на претпоследната, 19-та позиција и досега има освоено 15 бода преку 3 победи, 6 реми и 10 порази.

За овие две екипи е интересно тоа што досега се имаат сретнато вкупно пет пати, а на секој натпревар се постигнати по најмалку два гола, односно по еден гол на двете страни. Ако и денес продолже оваа традиција, ние ќе наплатиме солидна квота.

Наш предлог:

ГГ @ 1.80 во 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*