Натпревар со драстичен пад на коефициентот (14.01.2020)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од АФЦ лигата на шампиони кој бележи огромен пад на коефициентот за победа на аутсајдерот.

Ал Фејсли – Ал Кувајт – 2 @ 2.60 во Bet365

Почетната вредност за победа на Ал Кувајте беше 4.61, а во моментов бележи пад од скоро 44% и се плаќа со квота 2.60 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*