Малери и махери на колото

малери и махери

И оваа година секој понеделник ќе посветуваме вест за малерите и махерите кои го одбележаа изминатиот викенд.

Малер 1

Скоро сите љубители на спортското обложување веруваа во победа на ВБА над Чарлтон, но за жал тоа не се случи. Овој играч остана без своите 7.000 денари токму поради тоа.

Малер 2

Ова е навистина за плачење. Како што и сами можете да забележите, еден гол е виновник што новата година на овој играч не му тргна со добивка од скоро 1500 евра. ЖАЛНО

Махер 1

Овде имаме махер од претходното коло. Без разлика на уплатата и добивката, овој играч составил интересен тикет со 4 натпревари и вкупно 13.5 коефициенти. Колку и да се, за убаво да се трошат…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*