Вреди да се обидеме: Потенцијални прелази 1/2 и 2/1!

3 за 3

Денес на нашиот сајт за прв пат пишуваме статија која е посветена на големите прелази, а се разбира дека такви прелази сака секој кладилничар. За денес издвоивме три натпревари кои имаат потенцијал за голем прелаз, па можеби тоа ќе биде добар показател.

17:45 – Ал Наср – Ал Тавон

Во периодот од јануари 2013 до април 2017 година овие две екипи направиле дури четири големи прелази, а кога тоа ќе го поврземе со резултатите од последните три сезони, јасно укажува дека станува збор за 3 за 3, односно дека постои соработка.

1/2 @ 36 – 2/1 @ 27 во 1xBet

20:00 – Херенвен – Вилем II

Меѓусебните дуелите на овие два ривали години наназад ни носат голем број голови, а често бевме сведоци и на големи прелози. Тоа беше случај на 4 од вкупно 14 натпревари, а се надеваме дека тој број денес може да се зголеми.

1/2 @ 33 – 2/1 @ 24 во Bet365

20:00 – Де Графшап – Телстар

Како што беше случајот кај тимовите од Саудиска Арабија, така и овие две екипи имаат резултати зад себе кои укажуваат на потенцијална соработка. Покрај тоа на секој од претходните шест натпревари славеше домаќинот, а треба да се напомне дека и три пати се забележани големи прелази 1/2 и 2/1.

1/2 @ 50 – 2/1 @ 20 во William Hill

***Напомена***

Ова се информации кои се потрудивме да ги добиеме со преглед на резултатите наназад на поединечни екипи, односно сакаме да нагласиме дека не станува збор за никаква соработка, односно ова се само наши предлози базирани на статистичките информации. Влогот е ваша одговорност!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*