Малер и махер истовремено: Погоди натпревар со квота 115, а не заработи ништо! (ФОТО)

Неодамна во нашата редакција пристигна една фотографија со изигран тикет кој за жал не е добитен.

Имено, играчот избрал два натпревари и ги типувал на точен резултат. Како што и сами може да видете, првиот натпревар е Каен – Нанси каде што типувал 1-2 точен резултат, но натпреварот заврши 1-0.

Вториот натпревар е исто така типуван на точен резултат 7-1 со неверојатна квота од 115 која секако е добитна. Сепак, францускиот дуел не му дозволи на овој играч да се израдува. Жално!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*