Bet365: 25 евра за почеток без услови за исплата!

Бонусот за обложување е едно од најјаките „оружја“ за привлекување нови корисници, па во некои обложувалници нудат дури до 1000 евра бонус за добредојде.

Сепак при изборот на ваквите промоции треба да бидете внимателни, бидејќи условите кои треба после земањето на бонусот да ги исполните се навистина тешки, а неретко и невозможни.

Ние во овој текст решивме да ви ја претставиме најдобрата понуда на пазарот за нови играчи. Обложувалницата на Bet365 нуди 100% добредојде бонус до 25 евра за сите нови корисници во форма на бесплатни средства за обложување.

Како да ги добијам бесплатните средства за обложување?

  1. Регистрирајте се на Bet365 ТУКА
  2. Направете депозит од најмалку 5 евра
  3. Добијте бесплатни средства за обложување во вредност од 100% на вашиот депозит

Што е толку добро во оваа промоција?

Значи откако ќе направите депозит вие сте квалификувани за бесплатните кредити. Ве советуваме да го искористите максимумот и да направите депозит од 25 евра, па во тој случај ви следуваат додатни 25 евра. Откако ќе го направите депозитот и ќе се обложите со него, бесплатните средства се активираат, па после завршетокот на облогот тие ви стануваат достапни без разлика на исходот.

Откако ќе ги добиете, на вашата бонус сметка имате 25 евра кои ги играте за што сакате и на колку сакате.

Пример: Се обложувате со бесплатните 25 евра на 3 коефициент и вашата добивка изнесува 75 евра. Доколку облогот е добитен, бесплатните кредити се одземаат и ви останува достапна само добивката од 50 евра. Тие 50 евра НЕ ПОДЛЕЖАТ на никакви услови и правила за користење, па можете одма да направите повлекување.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА ШАНСАТА ЗА ПОЧЕТОК СО 25 ЕВРА ПОВЕЌЕ!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*