Натпревар со драстичен пад на коефициентот (16.10.2019)

пад на коефициенти

Вчера падот на коефициентот беше одличен показател, па сите што не послушаа си наплатија одлична квота. За денес повторно натпревар со топ коефициент.

Бронби Ж – Глазгов Ж – 2 @ 3.66 во Bet365

Почетната вредност за победа на Глазгов беше 4.99, а во моментов бележи пад од скоро 28% и се плаќа со квота 3.66 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*