Гордан од Велес е новиот милионер!

Велешанецот Штерјовски Гордан ја освои фантастичната добивка Милионер Џек Пот, вредна 1.617.237 денари.

Среќната добивка е освоена на 10.101.2019 во Спорт Лајф Трејд во Велес. Гордан пред неколку дена се вратил во татковината, па ова е дополнително убава причина за славење во неговото семејство.

Во просториите на Државна видеолотарија, ни раскажа дека работи на брод, па затоа и многу се израдувал кога заедно со можноста да се забавува на видеолотариските терминали, му се случило среќното и добитно изненадување.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*