ТИП НА ДЕНОТ: (12.10.2019,16:00) МОРЕКАМБ – БРЕДФОРД

тип на денот

ГОСТИТЕ СЕ ВО ОДЛИЧНА ФОРМА

Англија, Лига 2, 12.10.2019: Морекамб – Бредфорд ТИП 2

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Морекамб и Бредфорд од рамките на англиската Лига 2. Домаќините се во катастрофална форма и се наоѓаат во црвената зона, што секако тоа ги прави фановите незадоволни. Од друга страна гостите се во горниот дел на табелата и нивната цел е да стигнат до бараж за едно ниво погоре. Овде станува збор за две екипи кои се во различна форма. Наш предлог е 2, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1,76.

УСПЕШНОСТ ОКТОМВРИ 7/11

Be the first to comment

Leave a Reply