Што се уплаќа денес? (12.10.2019)

што се уплаќа денес

Веруваме дека и денешниот ден ќе биде еден од многуте добитни во оваа категорија, па ве советуваме да не следите.

Филде – Сатон – 1 @ 1.90

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 114.493 евра. За победа на Филде уплатени се 95.573 евра, за реми 7.242 евра, додека останатите 11.678 евра се уплатени за победа на Сатон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply