ТИП НА ДЕНОТ: (09.10.2019,21:00) СЕНЕГАЛ – МАЛИ

ОЧЕКУВАМЕ ЕФИКАСЕН НАТПРЕВАР

WAFU Куп, 09.10.2019: Сенегал – Мали ТИП ГГ

Резултат: 2-0

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Сенегал и Мали од WAFU Купот на нации. Овде имаме средба на две репрезентации кои се во одлична форма. Домаќините немаат пораз на цели четири натпревари, додека гостите не знаат за пораз цели шест натпревари. Очекуваме отворена игра и по еден гол во двете мрежи. Наш предлог е ГГ, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1,96.

УСПЕШНОСТ ОКТОМВРИ 5/8

Be the first to comment

Leave a Reply