Што се уплаќа денес? (09.10.2019)

што се уплаќа денес

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од репрезентативниот фудбал на кој има интересен распоред на уплатата.

Германија – Аргентина – 1 @ 1.88

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 55.530 евра. За победа на Германија уплатени се 44.042 евра, за реми 5.703 евра, додека останатите 5.784 евра се уплатени за победа на Аргентина.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply