Натпревар со драстичен пад на коефициентот (08.10.2019)

пад на коефициенти

Се надеваме дека падот на коефициентот и денес ќе биде точен показател, па благодарение на тоа да наплатиме од обложувалниците.

Русија У19 – Италија У19 – 1 @ 5.98 во Bet365

Почетната вредност за победа на Русија У19 беше 9.63, а во моментов бележи пад од скоро 38% и се плаќа со квота 5.98 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply