Денес сме многу блиску до наплата на квота 2.80!

традиција

Денес од 20:45 во рамките на англиската НПЛ лига се сретнуваат екипите на Букстон и Грантем.

Букстон се наоѓа на 22-та позиција со вкупно освоени 3 бода и учинок од само 3 реми и 6 проази.

Грантем е нешто подобро пласиран, односно ја има 9-та позиција со вкупно 16 бода и учинок од 4 победи, 4 реми и 3 порази.

За овие две екипи е интересно тоа што кога ќе се сретнат, обично гол постигнува само едната екипа, па типот Н.Г е пролазен 8 пати по ред, а ако и денес биде така ќе наплатиме повеќе од одличен коефициент.

Наш предлог:

Н.Г @ 2.82 во William Hill

Be the first to comment

Leave a Reply