ТИП НА ДЕНОТ: (08.10.2019,20:45) ИСТЛЕЈ – МЕЈДЕНХЕД

СРЕДБА НА ЕФИКАСНИ ЕКИПИ

Англија, Национал Лига, 08.10.2019: Истлеј – Мејденхед ТИП ГГ

Резултат: 2-1

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Истлеј и Мејденхед од рамките на англиската национал Лига. И двете екипи често играат ефикасно, па очекуваме и денес да биде така. Домаќините се нешто во подобра форма и немаат пораз на последните три натпревари, додека гостите ги имаа зафатено лоша серија. Како и да е, овде очекуваме голови и тоа најмалку по еден во двете мрежи. Наш предлог е ГГ, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 2.00.

УСПЕШНОСТ ОКТОМВРИ 4/7

Be the first to comment

Leave a Reply