Малери и махери на колото

малери и махери

Ниту овој понеделник нема да ги изоставиме другарите кои направија тикети и го одбележаа изминатиот викенд.

Малер 1

Дефиниција за тоа „кога не сака – не сака“ … На овој играч можеби му здосадило од недобитни тикети, па решил да ја прекрши традицијата, но за жал и овој пат тоа не му успеа. Ова е за жалење …

Малер 2

Катастрофа! Овој играч изиграл комбо тикет и го уплатил за 100 ден. Можната добивка како што и сами може да видете е скоро 78.000 денари, но бразилскиот натпревар Интернационал – Сао Паоло не дозволи овој играч да биде добитен. Жално!

Махер 1

Секоја чест. Овде имаме шест натпревари типувани со различни типови и за среќа сите се добитни. Честито за добитникот.

Махер 2

Храброст во комбинација со знаење е еднакво на одлична добивка. Секоја чест за овој играч и за убаво да се трошат парите!

Be the first to comment

Leave a Reply