Започнете со вртоглави 7500 денари повеќе на вашата сметка!

Секоја обложувалница нуди најразлични бонус промоции со цел да добија што повеќе корисници, но ова е навистина нешто фантастично. Обично бонусите се движат од 50 до 100 евра, односно од 3000 до 6000 денари, но овде имаме промоција на нешто многу подобро.

Имено, новата обложувалница 22Bet со цел да се пробие што побрзо нуди 7500 денари за секој нов корисник, а да бидеме искрени тоа е огромна сума.

Се што треба да направите е:

  1. Регистрирај се во 22Bet ТУКА
  2. Направете го вашиот прв депозит од најмалку 1 евро
  3. Добијте 100% бонус до 7500 денари

Услови и правила за користење:

  • Бонусот е во вредност на 100% од вашиот прв депозит најмногу до 7500 денари
  • Бонусот важи само за првиот депозит
  • За да добие бонус, клиентот мора да направи депозит од минмум 1 евро
  • Бонусот се впишува автоматски на сметката на клиентот откако ќе се изврши првиот депозит, освен ако полето “Не сакам никакви бонуси“ не е штиклирано
  • Условите за бонусот мора да се исполнат во рок од 7 денови

Регистрирај се на 22Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*