Натпревар со драстичен пад на коефициентот (09.09.2019)

пад на коефициенти

За денес во оваа категорија ќе ви претставиме натпревар каде што очекуваме аутсајдерот да биде победник и да наплатиме супер коефициент.

Антигва и Бабуда – Аруба – 2 @ 5.23

Почетната вредност за победа на гостите беше 8.36, а во моментов бележи пад од скоро 37% и се плаќа со квота 5.23 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply