Одлична идеја: Со овој систем редовно заработува од обложувалница!

Да се погодат сите натпревари на тикет е доста тешка работа, но еден кладилничар не само што успева во тоа, туку и живее благодарение на овој математички систем.

Имено, кладилничарот кој засега сака да остане анонимен вели дека ако на кладењето гледате како на работата, а не како хоби може и да заработите.

Тој истакнува дека овој систем е наменет само за храбрите играчи и играчите кои располагаат со доволно средства.

„Системот е едноставен и јас го нарекувам вложување дупло на квота 3. Ако денес вложам 10 евра на квота 3 и не добијам ништо, утре вложувам 20 евра, па 40 итн. се додека не добијам. Откако ќе го погодам тикетот, влогот си го враќам назад, а исто така имам остварено и профит“.

Според нашето лично искуство ви препорачуваме овој систем да го играте во обложувалницата на Bet365, бидејќи таму ќе си добиете бонус и одлични коефициенти за избраните натпревари.

Најдобрата онлајн обложувалница чести 25 евра!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*