Кога ќе се сретнат овие две екипи головите се секогаш присутни!

традиција

Денес од 17:30 во рамките на финската втора лига се сретнуваат екипите на КТП и ТПС.

КТП се наоѓа на 7-та позиција со вкупно 11 бода и учинок од 3 победи, 2 реми и 2 порази.

ТПС е на втората позиција и досега има освоено 16 бода преку 5 победи, 1 реми и 1 пораз.

Интересно е тоа што кога ќе се сретнат овие две екипи, головите се секогаш присутни, односно ГГ3+ е пролазен тип на секој натпревар, па се надеваме дека таа традиција ќе продлжи, а ние ќе наплатиме супер коефициент.

Наш предлог:

ГГ3+ @ 2.10 во William Hill

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*