ТИП НА ДЕНОТ: (10.06.2019,14:00) КОЛДИНГ – МИДЛФАРТ

БОРБА ЗА ПРВА ЛИГА

Данска, Втора лига, 10.06.2019: Колдинг – Мидлфарт ТИП 1

Резултат:

За денешен тип на денот го избравме натпреварот од данската втора лига, група победници, помеѓу Колдинг и Мидлфарт. Колдинг во последното коло победи, но благодарение на Брабранд стекна и одлична предност во поглед на местото кое им обезбедува пласман во данската елита. Гостите веќе ја завршија сезона, па сега нема што да очекуваат, освен да се фокусираат на новата сезона. Наш предлог е победа за домаќините, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.59.

УСПЕШНОСТ ЈУНИ: 5/9

 

КОЛДИНГ – МИДЛФАРТ 1
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply