Моцарт ги додели наградите: Еве кои се добитници!

Обложувалницата на Моцарт имаше организирано наградна игра насловна под името „Погоди ја најголемата квота“, а самото име кажува што значи тоа.

Имено, тој што ќе погоди најголема квота во Моцарт од 7.04.2019 до 19.05.2019 си добива Хјундаи Туксон како главна награда, додека второто место добиваше скутер Априлија, а третото место беше добитно со телевизор Самсунг.

Најголем мајстор во оваа наградна игра беше прилепчанецот Марјан Колчакоски кој успеа да погоди вкупен коефициент од од скоро 12.000. Освен џипот тој си доби и скоро 6.000 евра.

Априлијата за освоено второ место ја зеде Игор Иванов од Скопје кој погоди коефициент 5.280.

Телевизорот заврши во рацете на Данов Груица од штип кој во тој временски период погоди 3.974 коефициент.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*