Добиј 5 евра бесплатни средства за обложување на ЛШ и ЛЕ во 10Bet!

Денес веќе започнуваат реванш натпреварите од 1/8 финалето на ЛШ и 1/4 финалето на ЛЕ. По тој повод, обложувалницата на 10Bet реши да ги почести своите корисници.

Се што треба да направите е:

  1. Да се најавите на вашиот профил или да се регистрирате ТУКА
  2. Да се обложите 5 пати во живо на натпреварите од ЛШ и ЛЕ на минимален коефициент од 1.80

Услови и правила за користење

  • Понудата е валидна само за натпреварите од ЛШ и ЛЕ
  • Понудата важи до 14 март
  • Бесплатните средства автоматски се кредитираат откако ќе ги исполните условите
  • За да бидете квалификувани за оваа понуда мора да изиграте 5 натпревари во живо од ЛШ и ЛЕ

Регистрирај се на 10Bet и добиј 5 евра бесплатни средства

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*