ТИП НА ДЕНОТ: (16.01.2019,19:00) ТУЛУЗ – ЛИОН

ЛИОН ЗА ОПРАВДУВАЊЕ НА ГРЕШКАТА

Франција, Прва Лига, 16.01.2019: Тулуз – Лион ТИП 2

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Тулуз и Лион од рамките на француската Прва лига. Тулуз нема воопшто завидини резултати и како главна цел за оваа сезона е опстанок за нив. Од друга страна Лион се бори за позиција која води во Европа, но прави многу неочекувани киксови. Овој пат сметаме дека ќе победат без поголеми проблеми. Наш предлог е победа за гостите, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.74.

УСПЕШНОСТ ЈАНУАРИ: 8/15

ТУЛУЗ – ЛИОН 2
Регистрирај се за Бонус ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*