Што се уплаќа денес? (05.11.2018)

што се уплаќа денес

Многу често во оваа категорија сме добитни, па се надеваме дека и денешниот ден ќе биде среќен.

Еспањол – Атлетик Билбао – 1 @ 2

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 46.216 евра. За победа на Еспањол уплатени се 40.787 евра, за реми 2.143 евра, додека за победа на Атлетик Билбао уплатата изнесува 3.287 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*