Што се уплаќа денес? (25.10.2018)

што се уплаќа денес

За денес ги имаме натпреварите од Лига Европа, а ние решвиме да ви претставиме сингл со голема уплата кој е дел од тоа натпреварување.

Ренџерс – Спартак Москва – 1 @ 2.16

Уплатата на овој натпревар е во висина од 46.763 евра. За победа на домаќините се уплатени 42.563 евра, за реми 2.355 евра, додека 1.845 евра се уплатеи за победа на гостите.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*