Што се уплаќа денес? (24.09.2018)

што се уплаќа денес

И вчера уплатата се покажа како одличен показател и ни подари солиден коефициент. За денес повторно ви претставувме сингл.

Крилја Советски – Краснодар – 2 @ 2.00

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 7.275 евра. За победа на домаќинтие уплатени се 648 евра, за реми 266 евра, додека за победа на Краснодар уплатата изнесува 6.361 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*