Што се уплаќа денес? (12.07.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија ви претставуваме два натпревари од квалификациите за Лига Европа.

Левадиа Талин – Дандалк – 2 @ 2.22

Вкупната уплата за овој дуел изнесува 24.854 евра. Од нив за победа на Левадиа се уплатени 854 евра. За реми уплатата изнесува 3.350 евра, додека за победа на Дандалк уплатата е 20.651 евра.

Расинг – Виторул – 2 @ 1.56

Уплатата за овој дуел изнесув 19.284 евра. Од нив за победа на Расинг се упатени само 30 евра. За реми уплатата изнесува 93 евра, доека за победа на Виторул уплатата е 19.161 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*