Што се уплаќа денес? (02.06.2018 ТЕНИС)

Што се уплаќа денес

Денес во првиот дел од категоријата „Што се уплаќа денес“ решивме да ви претствиме дабл од тениски натпревари.

Фонини – Едмунд – 2 @ 1.94

На овој дуел има вкупна уплата од 214.897 евра. За победа на Фонини уплатени се 51.121 евра, додека 163.776 евра се уплатени за победа на Едмунд.

Рибарикова – Цуренко – 1 @ 1.83

Вкупната уплата за овој дуел е 139.391 евра. За победа на Рибарикова се уплатени вкупно 126.912 евра, додека за Цуренко уплатата е само 12.479 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*