Совет вреден злато: Што е тоа сигурно обложување?

Кога се вели „сигуна добивка“ не се мисли на натпревар помеѓу првиот и последниот на табелата, ниту за наместен натпревар, туку за 100% гарантирана добивка без ниакаков ризик од губење.  

Всушност овде се работи за „ловење на коефициенти“. Да го видиме начинот на игра во следниот пример.

ПРИМЕР:

Натпревар во кој играат Јувентус и Наполи. За да направите сигурна добивка, мора да проверите која обложувалница има најголем коефициент за 1, Х и 2.

Издвојте ги обложувалниците со најголеми коефициенти и малку размислете.

1X2
1ХBet2.903.052.70
10Bet2.803.502.80
Coinbet242.703.103.10

Од сите обложувалници, највисоките коефициенти ги има обложувалница 1,2 и 3.

Сега мора да одредите сума за уплата – на пример 100 евра.

Уплатете на следниот начин:

ТИПВЛОГДОБИВКА
1ХBet134.48 € (100 / 2.9)100 €
10BetХ28.57 € (100 / 3.5) 100 €
Coinbet24232.25 €(100 / 3.1) 100 €
ВКУПНО-95.31 € 100 €

Во нашиот случај со овие коефициенти и влог од 100 евра профитот е 4,69 евра. Профитот се зголемува со поголем влог и поголеми коефициенти. На пример, во овој случај ако вложиме 1000 евра, профитот ќе биде 46,89 евра.

ВАЖНО:

Овој вид на обложување го препорачуваме исклучиво на онлајн обложувалниците поради тоа што уплатата се врши само за неколку секунди и ќе можете точно да уплатите (вклучувајќи ги и децималите).  Исто така нема да се соочувате со временска разлика од една до друга уплата која што може да резултира со промена на коефициентот.

НАПОМЕНА:

Ние во нашата категорија СПОРЕДБА НА КОЕФИЦИЕНТИ – ОТВОРИ ТУКА, ви ги нудиме највисоките коефициенти избрани од најголемте обложувалници за одреден натпревар за да вие не мора да ги пребарувате еден по еден. На вас отанува само да креирате сметка во тие обложувалници и да почнете да заработувате од обложување.

1 Trackback / Pingback

  1. Совет вреден злато: Што е тоа сигурно обложување? - Sportski

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*