Вчера и завчера пропуштивте зголемени коефициенти? Еве ви нова шанса!

10Bet

Ако вчера и завчера не успеавте да ги изиграте натпреварите на зголемени коефициенти, повторно истата можност ја имате денес.

Доколку сакате да ја играте Рома – Торино 1 и Г.Г секоја обложувалница ќе ви понуди коефициент 3, а во 10Bet коефициентот е 4. Во прашање се 8 натпревари .. НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Освен тоа бонусот од 50% се уште чека да ви ја надогради уплатата 🙂 … Креирајте ја вашата сметка на ОВОЈ ЛИНК  и уживајте во играта!

Натпреварите со зголемени коефициенти во прилог:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*