Моцарт има нов среќен добитник!

Утрово во нашата редакција пристигнаа неколку добитни тикети одиграни во обложувалницата Моцарт, а вкупната добивка е супер цифра. Добитникот е Сања Богоева, а таа вели дека не треба да се чека до последен ден од колото за да се докаже махерлукот 🙂 .

Имено на Сања ова не и е прва добивка, а овие тикети мора да признаеме дека и се мајсторски изграни. Изиграни и се 11 тикети со вкупна уплата од 4450 денари, а вкупната добивка е околу 50.000 денари. Добар почеток на колото и за убаво да се трошат.

Регистрирај се на 10Bet

Тикетите во прилог:

Регистрирај се на 10Bet

Регистрирај се на 10Bet

Регистрирај се на 10Bet

Регистрирај се на 10Bet

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. ПСЖ – Реал Мадрид: Анализа и предлог тип – Kladenje.mk
  2. НАЈАВА и АНАЛИЗА: ПСЖ - Реал Мадрид - Sportski

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*