Малери и Махер на колото!

Во нашата редакција пристигнаа неколку тикети, а ние како и секој понеделник така и овој ги издвоивме тикетите кои за малку не ги усреќиле играчите.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Тикет бр.1

Овде ја имаме електронската верзија на тикетот, а можете да забележете дека за еден гол на играчот му „избегале“ голема сума на пари.

Тикет бр.2

Промашениот пенал на Вест Хем овој играч ко чини 16.000 денари!

Тикет бр.3

Дуелот од првата лига од Мароко обложувачот не го усреќи со околу 18.000 денари.

Тикет бр.4

Eден гол го оддели овој играч од своите 23.500 денари. Натпреварот беше 1-0 во прво полувреме, а заврши 1-1. Жално!

Тикет бр.5
На овој тикет го имаме најголемиот малер. За еден натпревар останал без 56.000 денари.

Тикет бр.6
Последното место е резервирано за махерот :). За убаво да се трошат!


 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*