Честитки за сите што не послушаа: Тикетот на денот и најавата за ЛШ добитни!

тикет на денот добитен

Вчера се играа дел натпревари од 5-то коло од групната фаза на лигата на шампионите. Редакцијата на кладење.мк постојано им помага на љубителите на спортско обложување, па така вчера тикетот кој го составивме помина без проблем.

Ние внимателно ги избираме натпреварите и со добра анализа ги ставаме како дел од категоријата наречена „тикет на денот“.

Нашиот предлог тип вчера беше добитен и се надеваме дека голем дел од вас не послушаа и го изиграа.

Еве што погодивме:

добитни

Исто така добитна ни беше најавата која ја направивме за Лигата на Шампиони, а таа може да ја погледнете ТУКА

Напомена:

Доколку не се сложувате со нашите избрани натпревари, на нашата страна има категорија ТИПОВИ, а таму може да го напишете и вие вашето мислење за одреден натпревар. Ќе ни биде многу драго доколку и вие станете дел од нашиот тим. ЗА ДА КРЕИРАТЕ ТИП: ТУКА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*