Bet365 ве штити доколку натпреварот заврши 0-0

Bet365 ви нуди повраток на средствата доколку натпреварот заврши 0-0. Оваа е фантастична промоција за љубителите на игрите полувреме/крај и точен резултат.

Се што треба да направите е да го ставите вашиот влог на било кој натпревар пред да започне и вашиот тип да биде полувреме/крај или точен резултат. На било што да се оболжите од овие игри, ако натпреварот заврши 0-0 вашиот влог ќе биде вратен на вашата сметка.

Услови и правила

  • Промоцијата важи само за игрите полувреме/крај и точен резултат.
  • Повраток на средствата ќе добиете, само ако вашиот влог е ставен пред почетокот на натпреварот.
  • Bet365 може да го искористи своето дискреционо право и да ја прекини промоцијата било кога.
  • Вратените средства се брз рестрикции.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*