Uncategorized

Натпревар со драстичен пад на коефициентот (02.09.2019)

Многу често во оваа категорија ви предлагаме натпревари со високи коефициенти, а често и тие натпревари се добитни. Бран 2 – Стромгосет 2, Тип 1 @1.95 Натпревар од норвешката трета дивизија каде почетната квота за […]

Uncategorized

Тикет на денот (петок 30.08.2019)

Денес има богата понуда за обложување, па напата редакција ќе ви помогне во изборот со одличен „тикет на денот“. Болоња – СПАЛ 1 @1.90 во Bet365 Болоња одигра фантастично на финишот на минатата сезона, а […]