Панче Ќумбев типува за ЕУРО 2024! (30.06.2024)

И ова издание од ЕУРО 2024 заедно со нас ќе биде македонската фудбалска легенда, Панче Ќумбев кој ќе ни дава предлог типови и анализи за натпреварите од Европското првенство во Германија.

За денес ова се неговите анализи и предлог типови.

Англија – Словачка – 1&2+ @ 1.73 во Mozzart

Мислам дека овде се е јасно но искрено се надевам дека Словаците ќе бидат цврст орев. Англија не игра ништо на овој турнир, но поволниот жреб може да им донесе и полуфинале. Ако Словачка ја повтори играта како натпреварот против Белгија тогаш ќе видиме интересен дуел. Сепак фаворит е Англија и затоа кец и Т1. Коефициентот за тоа во Mozzart изнесува 1.73.

Шпанија – Грузија – 1&3 @ 1.76 во Bet365

Шпанија е огромен фаворит на овој дуел и скоро сум сигурен дека ќе го добие. Но она што го прави Грузија на ова Еуро е за секоја почит. Борба, желба, трка, гинење за боите на својата земја. Иако ми се драги и ги собраа симпатиите на неутралните навивачи мислам дека европското за нив овде завршува. Типувам 1&3+ со квота 1.76 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*