Панче Ќумбев типува за ЕУРО 2024! (23.06.2024)

И ова издание од ЕУРО 2024 заедно со нас ќе биде македонската фудбалска легенда, Панче Ќумбев кој ќе ни дава предлог типови и анализи за натпреварите од Европското првенство во Германија.

Шкотска-Унгарија – ГГ @ 1.80 во 22Bet

Последен натпревар за една од овие две репрезентации,а можеби последен и за двете ако одиграат нерешено.Затоа мислам дека на овој натпревар ќе нема калкулации.Затоа очекувам по еден гол на двете страни со квота 1.70 во 22Bet.

Швајцарија – Германија – ГГ3+ @ 2.40 во Mozzart

Прв посериозен испит за Германците.Обете репрезентации се растеретени и влегуваат без притисок на овој натпревар.Можеби и двата селектори ќе комбинираат со составите и затоа очекувам многу голови на двете страни со квота 2.40 во Mozzart.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*