Super Boost во Bet365 за натпреварот Турција – Грузија

Super Boost е специјална промоција на Bet365 која им овозможува на корисниците зголемени коефициенти за одредени спортски настани, што значи дека и потенцијалните добивки се значително поголеми отколку што би биле со стандардните коефициенти.

Најдобрата онлајн обложувалница, Bet365, за денес нуди Super Boost промоција за натпреварот:

Турција – Грузија

1 и повеќе удари во рамките на голот за Турција

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*