Панче Ќумбев типува за ЕУРО 2024! (18.06.2024)

И ова издание од ЕУРО 2024 заедно со нас ќе биде македонската фудбалска легенда, Панче Ќумбев кој ќе ни дава предлог типови и анализи за натпреварите од Европското првенство во Германија.

За денес ова се неговите анализи и предлог типови.

Турција – Грузија – 1&T12+ @ 2.30 во Mozzart

Деби на Грузија на големите натпреварувања. Не верувам дека можат да наорават нешто повеќе од самиот пласман на еуро. Турција пак е репрезентација која е во подем и очекувам да ја помине оваа група. Типувам победа на Турците со најмалку два гола во мрежата на Грузијците. Koeфицинетот за 1&T12+ во Mozzart изнесува 2.30.

Португалија – Чешка – 1&3+ @ 2.30 во Bet365

За мене еден од фаворитите на ова Еуро е Португалија. Премногу е моќна на сите позиции и очекувам да бидат меѓу првите четири репрезентации на европското. Од друга страна Чешка е секогаш незгодна и очекувам да се бори со Турција за местото број два во оваа група. Типувам сигурна победа на Португалија со најмалку три гола на натпреварот. Коефициентот за 1&3+ е 2.30 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*