Панче Ќумбев типува за ЕУРО 2024! (16.06.2024)

И ова издание од ЕУРО 2024 заедно со нас ќе биде македонската фудбалска легенда, Панче Ќумбев кој ќе ни дава предлог типови и анализи за натпреварите од Европското првенство во Германија.

За денес ова се неговите анализи и предлог типови.

Полска – Холандија – 2&T2 @ 1.90 во Mozzart

Иако ги имаат моите симпатии тешко дека Полјаците ќе ја поминат оваа група. Тешка група со Холандија, Франција и во последно време одличната Австрија. Капак на се е и повредата на Аркадиуш Милик што видно ќе се осети во играта на Полска. Од друга страна пак по смената на генерации конечно Холандија делува опасно и моќно. Затоа Холандија е фаворит и типувам победа на Лалињата со најмалку два гола во мрежата на Полска. Kоефициентот за тоа во Mozzart изнесува 1.90.

Словенија – Данска – 2 @ 1.76 во 22Bet

Со самиот пласман на ова европско Словенците направија голем успех. Во оваа група мислам дека се аутсајдери, но сигурен сум дека скапо ќе ја продадат својата кожа. Данска е многу моќна и компактна репрезентација и според мене може да биде едно од изненадувањата на ова Еуро. Овде типувам победа на Данска, a коефициентот во 22Bet изнесва 1.76.

Србија – Англија -3+ @ 1.90 во Bet365.

Конечно Србија е на европско после 24 години. Но од она што го гледавме и во групите за пласман на европско и во пријателските натпревари не ми делува дека можат да изненадат. Секако симпатиите се за нив како наши соседи и искрено би сакал да стигнат далеку. Од друга страна секогаш фаворизираната репрезентација на Англија има одлична генерација, но дали тоа ќе биде доволно за конечно да седнат на тронот на европа ќе видиме. Јас лично не верувам во тоа. Заради симпатиите кон Србија овде ќе типувам на голови. Најмалку 3 гола на натптеварот со квота 1.90 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*