ЕУРО 2024  – Супер дневни промоции во Bet365

ЕУРО 2024 започнува, а со тоа Bet365, најави и фантастични промоции на дневна основа.

Најавата е дека ќе има секојдневно зголемени – бонус квоти за одредени типови, на пример ако 1/1 редовна квота е 1.60 за одреден натпревар, тие ќе нудат зголемена квота од 1.75.

Освен тоа, ќе биде присутна промоцијата наречена Super Boost. Тоа вклучува еден однапред даден тип кој ќе има супер зголемување, на пример од 1.35 на 2.00.

Сепак во Super Boost промоцијата влогот е ограничен и тој зависи од активноста на вашата сметка.

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во форма на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*