ЕУРО 2024 турнир во 22Bet – Вртоглава цифра на фонд на награди!

Сега веќе кога сме на чекор до почетокот на ЕУРО 2024 кое ќе се изигра во Германија, сретнуваме се повеќе и повеќе промоции.

Овој пат за вас решивме да ја издвоиме промоцијата на 22Bet која е во форма на турнир со фонд на награди од вртоглави 9.238.266 денари.

Се што треба да направите е да уплатите најмалку 62 денари на сингл или комбинациски облог од ЕУРО 2024 со минимална квота од 1.40 по настан.

За секој сингл облог добивате 20 поени, а за комбинациски 100 поени.

Доколку се уште немате сметка во 22Bet, тоа може да го направите ТУКА.

Услови и правила за користење

  • Учество земаат сите играчи кои ќе се обложуваат на натпревари од ЕУРО 2024
  • Минималниот квалификуван коефициент е 1.40 по натпревар
  • Минималниот влог е 62 денари
  • Поените се доделуваат откако ќе завршат натпреварите
  • Победник во оваа промоција е играчот кој собрал најмногу поени
  • Наградите ќе бидат доделени на 17.07.2024

Целосните правила и услови за оваа промоција може да ги прочитате на сајтот на 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*